Velkommen til Bygma-Cup.dk

Velkommen til Bygma-Cup.dk

Bygma Cup er en del af indefodbold.dk Grand Prix Masters konceptet. Vinderne ved Bygma Cup optjener point til GPM ranglisten – se mere på www.indefodbold.dk. Stævnet er lavet i samarbejde med vores hovedsponsorer Bygma Grenaa samt vores sponsorteam og en lang række øvrige sponsorer. Stævnet afholdes over 2 dage, firma, oldboys, dame og C rækken afvikles fredag, mens A og B rækken afvikles lørdag – altid anden weekend i december.

Velkommen til Hotel Crone som guldsponsor

Det er med stor glæde at vi efter et års pause kan byde Hotel Crone tilbage som guldsponsor. Crone har dog ikke holdt helt pause fra Bygma Cup, da de stadig har været en god samarbejdspartner for stævnet. Nu ser vi frem til endnu et godt samarbejde med Hotel Crone som guldsponsor.

Tak fra Bygma Cup

Bygma Cup vil gerne takke alle omkring stævnet, hjælpere, hold og tilskure. Hele weekenden forløb efter planen, og efter en masse fantastiske kampe lørdag, så kunne man kun tage hatten af for de 4 spillere fra Porsborg, som klarede sig igennem de 12 kampe, og nåede helt til tops til Bygma Cup og til tops på GPM listen.

Til de mange hold som ikke nåede at få sig tilmeldt til årets stævne, så har vi allerede nu åbnet for tilmelding til næste år. Så hvis man vil sikre sig en plads til næste år, så kan det læde sig gøre allerede nu.

Håber vi ses til næste år
Fortsat go sæson til alle

Odds ude på Bygma Cup

Odds + livescore på dette års Bygma Cup
Ladbrokes har netop frigivet odds på dette års Bygma Cup, som afvikles lørdag den 1. december i Grenaa. Feltet til Bygma Cup er det stærkeste nogensinde i dansk indefodboldhistorie, hvor kun de forsvarende mestre Zamundas har meldt fra. Alle andre ufordrere har meldt deres ankomst, og vil du have lidt ekstra spænding til stævnet - enten som tilskuer eller bare hjemme i stuen den 1. december, ja så er det måske en god idé at smide en skilling efter et eller flere af holdene. Da der også vil være LIVESCORE fra stævnet i samarbejde med CupOffice, så kan du følge "dine favoritter" på tætteste hold.

Ladbrokes har selvfølgelig odds ude på vinderen af stævnet, men der kan også spilles på vinderne af de enkelte puljer. Og der er rent faktisk ret pæne odds at hente. Ostehørnet Kbh. med bl.a. Mark Tubæk og Kaan Metin er forståeligt nok favoritter til odds 4,00 sammen med ES Stålindustri med bl.a. Mikkel Jespersen, Skive 1. div. og Anis Cengic, Otterup 2. div. til odds 6,00. Men i et utrolig tæt felt, hvor det er meget svært at spå om en vinder, så skal man måske kigge ned af listen efter nogle af de høje og mere spændende odds. Her kan man fx. hente odds 10,00 på Porsborg Flytterforretning med bl.a. Martin Johansen, tidl. FCK og Mark Leth Pedersen, Brønshøj 1. div på holdet. GardinLis med talentfulde Randers-spillere på holdet fås til hele odds 34,00, og man kan hente helt op til 101,00 gange pengene på flere hold.

De lokale hold Ørum United og I alt 19 varer fås til henholdsvis odds 34,00 og 61,00 - så de vil begge udløse en stor gevinst, hvis tilskuerne kan heppe dem frem til sejr.

Udvalgte odds på vinderen:
Ostehjørnet, odds 4.00
ES Stalindustri, odds 6.00
Sportmaster Hobro, odds 6.00
Sportigan Nykobing Falster, odds 6.00
MD Rustfri, odds 8.00
Restaurant Tante, odds 8.00
Porsborg Flytteforretning, odds 10.00
Sportifo Football Store, odds 15.00
Murermester Lars Broe, odds 15.00
Danske Bank, Lemvig, odds 15.00
L-tek, odds 15.00
Byberg Byg, odds 15.00
Svendes Auto, odds 34.00
Invita Køkken/Sport 24, odds 34.00
GardinLis, odds 34.00
Ørum United, odds 34,00
Lalt19varer, odds 61.00
Dansten, odds 61.00
Cafe fru Dax Rømø, odds 61.00
Pomadehår, odds 101.00
Undisputed, odds 101.00

HUSK som sagt at der vil være LIVESCORE på stævnet her på siden - se info på indefodbold.dk på selve kampdagen og dagen inden.

Link til odds: http://affiliates.score-affiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_108420b_3622

Copyright © Bygma-Cup Administration